Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Προβολή
Τσιγερίδης Ιωακείμ
Τσιγερίδης Ιωακείμ

Πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενών που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη


Διαβητολόγος

Αγίου Ιωάννη 66, Αγία Παρασκευή

 Περισσότερα

Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Ο όρος Διαβητολόγος αναφέρεται είτε σε γιατρούς Παθολόγους που έχουν μία επιπρόσθετη εξειδίκευση ενός έτους σε κάποιο διαβητολογικό κέντρο, είτε σε γιατρούς Ενδοκρινολόγους (με το σκεπτικό ότι ο διαβήτης ως νόσημα περιλαμβάνεται στην ύλη της ειδικότητας).

Διαβήτης και διατροφή
Η διατροφή ενός ασθενή με διαβήτη δεν διαφοροποιείται από μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Σε γενικές γραμμές, ο διαβητικός ασθενής θα πρέπει να διατηρεί φυσιολογικό σωματικό βάρος, η βάση του διαιτολογίου του θα πρέπει να αποτελείται από υδατάνθρακες (και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες), το λίπος της τροφής που καταναλώνει θα πρέπει να είναι περιορισμένο και τα γεύματα του να είναι κατανεμημένα σωστά μέσα στην ημέρα.

Διαβήτης και θεραπεία
Εκτός από μία ισορροπημένη διατροφή και ενός υγιεινού τρόπου ζωής που πρέπει να ακολουθεί ο ασθενής, θα πρέπει να παίρνει και κάποια φάρμακα που στοχεύουν στις διάφορες συνιστώσες του προβλήματός του.

Εάν μένετε σε Αγία Παρασκευή, αναζητήστε το Διαβητολόγο της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες ή κλείστε ηλεκτρονικά (online) το ραντεβού σας.

Σχετικοί όροι: ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ (ΕΟΠΥΥ/ΠΕΔΥ) ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13291253 επισκέψεις
Είστε ιατρός;
Είστε ιατρός και θέλετε κάτι παραπάνω;
Είστε χρήστης;

Δεν υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη καταχώρηση