Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Προβολή
Οικονόμου Δημήτρης - Ψυχίατρος
Οικονόμου Δημήτρης - Ψυχίατρος

Το ιατρείο Ψυχοθεραπείας Συμβουλευτικής και Ομαδικής Ανάλυσης ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2010 στη Νέα Σμύρνη από τους Ψυχιάτρους Δημήτρη Οικονόμου και Βασιλική Μπάϊκου με σκοπό να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών επιλογών στο τομέα της Ψυχικής υγείας


Ψυχοθεραπευτής-Ψυχίατρος

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, Νέα Σμύρνη

 Περισσότερα

Ψαράς Ραφαήλ
Ψαράς Ραφαήλ


Ψυχίατρος

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, Νέα Σμύρνη

 Περισσότερα

Τσιόλκα Ελένη
Τσιόλκα Ελένη


Ψυχίατρος

Αγία Φωτεινή 33, Νέα Σμύρνη

 Περισσότερα

Ντόβας Στυλιανός
Ντόβας Στυλιανός


Ψυχίατροι

Σοφούλη Θεμιστοκλή 7, Νέα Σμύρνη

 Περισσότερα

Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Ο Ψυχίατρος (ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ) ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία των ψυχικών ασθενειών ενώ έχει τη δυνατότητα συνταγογράφησης ψυχιατρικών φαρμάκων. Ο Ψυχίατρος έχει λάβει πρώτα πτυχίο από την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου και στη συνέχεια έχει ειδικευτεί στη Ψυχιατρική.

Ψυχικές ασθένειες
Οι ψυχικές ασθένειες σχετίζονται με συγκεκριμένες λειτουργίες / περιοχές του εγκεφάλου και του υπόλοιπου νευρικού συστήματος και η θεραπεία τους βασίζεται είτε στη ψυχοθεραπεία είτε στη ψυχιατρική θεραπευτική αγωγή. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να αποφανθεί κανείς εάν πρόκειται για κάτι φυσιολογικό ή για κάτι που μαρτυρά ψυχική ασθένεια. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, έχουν αναπτυχθεί συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαλεία και ταξινομητικά συστήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως από τον ψυχίατρο για μια πιο εμπεριστατωμένη διάγνωση.

Εάν μένετε σε Νέα Σμύρνη, αναζητήστε τον Ψυχίατρο της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες ή κλείστε ηλεκτρονικά (online) το ραντεβού σας.

Σχετικοί όροι: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ (ΕΟΠΥΥ/ΠΕΔΥ) ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
10663231 επισκέψεις
Είστε ιατρός;
Είστε ιατρός και θέλετε κάτι παραπάνω;
Είστε χρήστης;

Δεν υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη καταχώρηση