Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Προβολή
Αυγερινός Γρηγόρης
Αυγερινός Γρηγόρης


Αλλεργιολόγος

Περικλέους 30Α, Μαρούσι

 Περισσότερα

Μωυσίδης Ιωάννης
Μωυσίδης Ιωάννης


Αλλεργιολόγος

Αλαμάνας 3, Μαρούσι

 Περισσότερα

Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Ο γιατρός Αλλεργιολόγος (ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ) έχει ειδικευτεί στη διάγνωση αλλεργικών νοσημάτων και είναι ο μόνος κατάλληλος γιατρός για την θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με αλλεργικές παθήσεις.

Οι Αλλεργίες σήμερα
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σαφής αύξηση των αλλεργικών νοσημάτων, κυρίως στα μεγάλα και πολυπληθή αστικά κέντρα και στις κατά κύριο λόγο οικονομικά ανεπτυγμένες κοινωνίες. Μια τέτοια αύξηση αποδίδεται, σε γενικές γραμμές, στην μικρή έκθεση του αμυντικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού σε «ωφέλιμα» μικροβιακά ερεθίσματα (χάριν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής), με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός να στρέφεται, μέσω των παραγόμενων αντισωμάτων, εναντίον αθώων αντιγόνων που βρίσκονται σε τρόφιμα, γύρεις και σκόνη.

Ενδεικτικές υπηρεσίες
Μεταξύ των ενδεικτικών υπηρεσιών που προσφέρει ένας Αλλεργιολόγος είναι η διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία αναπνευστικών αλλεργιών, οφθαλμολογικών αλλεργιών, δερματολογικών αλλεργικών, τροφικών αλλεργιών, νεογνικής και βρεφικής αλλεργίας, αναφυλακτικών αλλεργικών επεισοδίων, κ.α.

Εάν μένετε σε Μαρούσι, αναζητήστε τον Αλλεργιολόγο γιατρό της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες ή κλείστε ηλεκτρονικά (online) το ραντεβού σας.

Σχετικοί όροι: ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ (ΕΟΠΥΥ/ΠΕΔΥ) ΜΑΡΟΥΣΙ
13291212 επισκέψεις
Είστε ιατρός;
Είστε ιατρός και θέλετε κάτι παραπάνω;
Είστε χρήστης;

Δεν υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη καταχώρηση