Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Προβολή
Μάγαλου Αναστασία
Μάγαλου Αναστασία

Αριστούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκηση ειδικότητας στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός. Μετεκπαίδευση στη δερματοσκόπηση σπίλων και στην έγκαιρη διάγνωση του δερματικού μελανώματος (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Graz, Αυστρία)


Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Αγίου Δημητρίου 5 (έναντι μετρό Δάφνης)

 Περισσότερα

Κλεισιάρη Γεωργία
Κλεισιάρη Γεωργία


Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ερατοσθένους 10, Άγιος Δημήτριος

 Περισσότερα

Καραγιάννη Ιωάννα
Καραγιάννη Ιωάννα


Δερματολόγος

Πλουτάρχου 26, Άγιος Δημήτριος

 Περισσότερα

Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Ο ιατρός Αφροδισιολόγος - Δερματολόγος (ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ) ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία τόσο των δερματολογικών νοσημάτων, όσο και των νοσημάτων των νυχιών και των τριχών.

Η Δερματολογία σήμερα
Τα τελευταία χρόνια, η ειδικότητα της Δερματολογίας εξελίσσεται συνεχώς συνδυάζοντας αρμονικά την κλασσική & κλινική δερματολογία με την αισθητική ιατρική (cosmetics dermatology).

Ενδεικτικές υπηρεσίες
Μεταξύ των ενδεικτικών υπηρεσιών που προσφέρει ένας Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος είναι: Δερματολογικές εξετάσεις, έλεγχος σπίλων, κρυοθεραπεία, δερματοχειρουργική, laser, peeling, μεσοθεραπεία, σκληροθεραπεία, ακμή, ψωρίαση, ελιές, μελάνωμα, καρκίνο του δέρματος, μυκητιάσεις, τριχόπτωση, αφροδίσια νοσήματα, βρεφική δερματολογία, κ.α

Εάν μένετε σε Άγιος Δημήτριος, αναζητήστε τον Αφροδισιολόγο - Δερματολόγο γιατρό της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες ή κλείστε ηλεκτρονικά (online) το ραντεβού σας.

Σχετικοί όροι: ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ (ΕΟΠΥΥ/ΠΕΔΥ) ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9201106 επισκέψεις
Είστε ιατρός;
Είστε ιατρός και θέλετε κάτι παραπάνω;
Είστε χρήστης;

Δεν υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη καταχώρηση